Tervetuloa Domi novascotiannoutajan omaan blogiin. Tänne olisi siis tarkoitus kirjoitella Domin elämästä ja harrastuksista ja samalla pitää pientä päiväkirjaa itselleni mitä milloinkin on tehty. Aikaisemminkin Domilla on ollut kotisivut, jotka kuitenkin kiinnostuksen lopahtaessa lopetettiin. Toivottavasti nyt tärppää ja saan motivaatiota kirjoitella blogiin ahkerasti. 

Domi eli viralliselta nimeltään Hedera`s Velvet Storm, josta blogin osoitekkin tulee on 14.10.2008 syntynyt novascotiannoutaja uros. Domin kanssa ollaan pienestä pitäen kokeiltu erilaisia lajeja, joista mainittakoot mm. toko, etsijäkoira , vesipelastus , näyttelyt/mätsärit  ja erilaiset taipumuskokeeseen tähtäävät harjoittelut. 
Viimeinen vuosi on ollut meillä taukoa kaikesta harrastamisesta, josta johtuen myös takapakkia on tullut. Nyt kuitenkin vuoden 2011 alusta itselläni heräsi uudenlainen kiinnostus koiran kanssa harrastamiseen ja suuntasimmekin oitis maaliskuussa Uudenmaan noutajakoira yhdityksen arkitoko kurssille. Kurssi on vain neljän kerran, mutta tarjoaa hyvät muistutukset erilaisista tokoliikkeistä.
Paljon olen kuullut positiivista palautetta edelleen siitä, kuinka koirasta edelleen näkyy motivaatio työhön! 
Itselläni on myös herännyt uudenlainen käsitys agilityyn, etenkin kun olen ny ollut useamman viikonlopun töissä Hausjärven Haukkujen agilitykisoissa ja seurannut aitopaikalta onnistuneita ja vähemmän onnistuneita ratoja. Jospa mekin oltaisiin joku päivä siellä...? Ikinä ei voi tietää! 

Haluan sanoa itsestäni sen verran, että olen PK-seudulla asuva nuori, jolla on jo pienestä pitäen ollut kiinnostusta eläimiin, etenkin koiriin. Domi oli ensimmäinen koirani, jota ennen kuitenkin olin ulkoiluttanut paljon veljeni sekarotuista koiraa Sania kuin myös muita naapuruston koiria. 
Harrastuksia minulla on paljon ja tekemisen tarmo vaikuttaa olevan loputon. En kai vain osaa olla ilman aktiivista elämää. Saatan joskus päivitysten ohessa kertoa myös omista menoistani "asiasta kukkaruukkuun..." tyylisesti, mutta pyrin kuitenkin pitämään blogin ensisijaisesti Domin blogina. 
Mielestäni olen avoin persoona kaikelle uudelle. Harrastuksiini kuuluu mm. näytteleminen, mallintyöt , tanssiminen ja laulaminen, hyvin pitkälti asioita joissa saa olla esillä. Minulla on myös järjestelmäkamera, jolla kuvaan, vaikka sitä ei välttämättä kuvista huomaakkaan... Mutta koko ajan oppii... 

Kaikenlainen asiallinen, rakentava palaute blogia kohtaan on tervetullutta. 
Minuun voi myös ottaa yhteyttä paremmin s-postilla; [email protected] tai täällä blogissa. 

Toivon sinun viihtyvän blogissa! 

- Katariina & Domi